Vodoinstalater Novi Beograd 061 65 60 390

 

SavetiSaveti majstora

Poštovani posetioci:

U rubrici “Saveti majstora” ćemo probati da vam pomognemo praktičnim savetima da bi lakše prebrodili potencijalne probleme sa vodovodnim i kanalizacionim instalacijama.

Vodoinstalater Novi Beograd ima 15 godina iskustva u popravljanju i rešavanju problema naših sugrađana sa vodovodnim cevima i kanalizacijom, ne samo na Novom Beogradu već i u drugim krajevima našeg glavnog grada. Prvi u nizu naših saveta je postavljen na glavnoj stranici našeg sajta a bavi se ventilima za vodu. Po postavljenju sledećeg saveta, savete majstora sa glavne strane ćemo prebaciti na ovu stranicu gde će vam uvek biti dostupni.

Do sledećeg  majstorskog saveta, pozdravlja vas – vaš Vodoinstalater Novi Beograd.


Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater novi Beograd je specijalizovani vodoinstalaterski servis sa 15 godina aktivnog radnog iskustva.

Naši klijenti su kako fizička tako i pravna lica i stojimo vam na usluzi radnim danima, vikendom i praznicima od 00 do 24 časa. Na vašu adresu, uobičajeno stižemo za svega tridesetak minuta od poziva.

Vodoinstalater Novi Beograd je registrovani, ovlašćeni vodoinstalaterski servis. Naši klijenti uz svaku izvedenu vodoinstalatersku uslugu dobijaju račun i garanciju na izvedene popravke i intervencije.

Za sve informacije i konsultacije pozovite naš kontakt centar na 061/65-60-390 ili pošaljite upit putem kontakt forme.

Hvala vam na intersovanju za naše usluge – vaš Vodoinstalater Novi Beograd.

Vodoinstalater Novi Beograd, 2020 © Sva prava zadržana